Gastgezin

Gastgezin

Omdat wij onze honden veel aandacht willen geven en wij willen uitbreiden met onze fokprogramma, zijn wij soms op zoek naar een gastgezin. 

Waarom gastgezin worden?

U hoeft niet lang op een wachtlijst te staan.

U krijgt een van de beste pups van het nest.

Na 3  nestjes wordt u kosteloos eigenaar van een prachtige Australian Labradoodle.

Wie heeft onze voorkeur?
  • Een gezin waarvan iemand overdag ook veel thuis is. Een ALD vindt het heerlijk om mensen of soortgenoten om zich heen te hebben.
  • Een pup heeft veel rust nodig om goed en gezond te groeien, dus als baasje moet je behalve veel te bieden hebben ook juist het eerste jaar de pup genoeg rust kunnen geven.
  • Bereidt zijn om cursussen te volgen en de pup goed te socialiseren.
  • Het liefst een omheinde, veilige tuin.
  • Een goede klik met het gastgezin.
  • Straal van 35 km om Zevenaar.

Tijdens de loopsheid, moeten we een fokteefje erg goed in de gaten houden om te kijken wanneer ze gedekt kan worden. We laten dan het progestoron meten bij de dierenarts zelf. Een teefje kan een eerste nestje krijgen vanaf 18 maanden, afhankelijk van haar gestel. Een paar dagen voor de bevalling, komt het teefje bij ons in huis en zal ze uiteindelijk zo’n 8 weken in totaal bij ons thuis zijn, daarna kan ze weer terug naar haar gastgezin.  Uiteraard is het gastgezin tijdens deze periode welkom.

Nadat de hond 3  nestjes heeft gehad, is de hond kosteloos van u.

Wilt u graag gastgezin worden voor één van onze pups in voorjaar 2022, dan kunt u contact opnemen via: info@jazzdodoodles.nl of 0623183232.