Onze honden

Met haar abrikoos wavy vacht en klein medium formaat valt Jazz in de smaak. Ze is een ontzettend lieve, sociale, mensgerichte hond met een zacht karakter. Het liefst gaat ze overal mee naar toe, camping, boot, bos etc, als ze maar mee mag.  Ook kijkt ze graag tv.

Do is onze eerste mini Australian Labradoodle. Ze  heeft een  wavy/fleece vacht en is een echte knuffelbeer. Ze is ontzettend nieuwsgierig, aanhankelijk en wil niks missen. Het liefst ligt ze bij ons op schoot. Do is echt een moedertje. Inmiddels heeft ze haar eerste nestje gehad van drie prachtige pups.

Bayka is een prachtige bruine medium formaat. Ze woont bij een lief gastgezin in Hengelo met kids en poezen. Bayka heeft prachtige ogen en is heel erg mensgericht. Ze wacht elke middag totdat zoonlief uit school komt. In de vakanties komt Bayka altijd lekker bij ons logeren. Ze past zich heel gemakkelijk aan. 

 

Bibi is een dochter van Do.  Ze heeft prachtige aparte ogen en een mooi abrikoos wavy vacht. Ze is een mini. Ze is pittig en actief en wil overal bij horen. Ze woont bij een jong gastgezin met 2 kleine kinderen. Dat gaat heel erg goed. De kinderen zijn stapel op haar en Bibi op de kids.