Onze honden

Met haar abrikoos wavy vacht en klein medium formaat valt Jazz in de smaak. Ze is een ontzettend lieve, sociale, mensgerichte hond met een zacht karakter. Het liefst gaat ze overal mee naar toe, camping, boot, bos etc, als ze maar mee mag.  Ook kijkt ze graag tv.

Do is onze eerste mini Australian Labradoodle. Ze  heeft een  wavy/fleece vacht en is een echte knuffelbeer. Ze is ontzettend nieuwsgierig, aanhankelijk en wil niks missen. Het liefst ligt ze bij ons op schoot. 

Bayka is een prachtige bruine medium formaat. Ze woont bij een lief gastgezin in Hengelo met kids en poezen. Bayka heeft prachtige ogen en is heel erg mensgericht. Ze wacht elke middag totdat zoonlief uit school komt. In de vakanties komt Bayka altijd lekker bij ons logeren. Ze past zich heel gemakkelijk aan. 

 

 

Macy

Macy is een prachtige red kleine medium formaat. Ze woont bij Jaron, Kiley en haar moeder Jazz. Macy gaat het liefst met onze Stabij op jacht. Ze heeft mooie kraaloogjes en een klein koppie. Macy is echt een lieve speelse hond. Inmiddels heeft ook Macy al haar testen met goede uitslagen gehaald.

 

Bibi is een dochter van Do.  Ze heeft prachtige aparte ogen en een mooi abrikoos wavy vacht. Ze is een mini. Bibi is actief en dol op de kinderen en wil overal bij horen. Ze woont bij een jong gastgezin met 2 kleine kinderen. Dat gaat heel erg goed. De kinderen zijn stapel op haar en Bibi op de kids. Ook Bibi komt in de vakantie bij ons logeren.

 

JOY

Joy is een dochter van Jazz en woont in een fijn gastgezin in Kilder.  Ze is een kopie van Jazz en heeft  een mooi abrikoos wavy vacht. Ze is een kleine medium. Ze is iets groter dan haar zus Macy. Ook Macy heeft alle strenge gezondheidstesten met vlag en wimpel gehaald. Joy verwacht als alles volgens planning loopt in het najaar/winter pups.