Over ons

Mijn naam is Sylvia Joosten en samen met mijn gezin wonen wij in het buitengebied van Zevenaar in de provincie Gelderland. 
In 2018 zijn wij hier komen wonen, samen met onze paarden, honden en kippen.

Nadat onze Jack Russels waren overleden aan ouderdom, zijn wij op zoek gegaan naar een maatje voor Pip onze Friese Stabij. Vrienden van ons hebben al jaren prachtige Australian Labradoodles. Door hen zijn wij enthousiast geworden. Prachtige sociale honden, intelligent, speels, zachtaardig, mensgericht en een heel hoog knuffelgehalte. Ze luisteren heel goed. En als kers op de taart verharen ze niet.

In 2020 begon ons avontuur.

Als eerst kwam onze lieve zachtaardige Jazz, een kleine medium. Mijn zoon Jaron en vriendin Kiley waren zo enthousiast dat zij graag gastgezin wilde worden. Daardoor gingen wij weer op zoek naar nog een Australian Labradoodle voor onszelf. Dit werd een mini met de naam Do, roepnaam Dotje.

Wij zijn inmiddels zo enthousiast over de Doodles dat wij het avontuur aan gaan om af en toe een nestje te fokken, natuurlijk in huiselijke sfeer. Ik heb in december 2021 mijn diploma Honden en Kattenbesluit gehaald.

Wij fokken volgens de strenge regels van de ALAEU en de WALA.