Over ons

Mijn naam is Sylvia Joosten en samen met mijn gezin wonen wij in het buitengebied van Zevenaar.
In 2018 zijn wij hier komen wonen, samen met onze paarden en honden.

Nadat onze Jack Russels waren overleden aan ouderdom, zijn wij op zoek gegaan naar een maatje voor Pip onze Friese Stabij. Vrienden van ons hebben al jaren prachtige Australian Labradoodles. Door hen zijn wij enthousiast geworden. Prachtige sociale honden, intelligent, speels, zachtaardig, mensgericht en een heel hoog knuffelgehalte. Ze luisteren heel goed. En als kers op de taart verharen ze niet.

In 2020 begon ons avontuur.

Als eerst kwam onze lieve zachtaardige Jazz, een kleine medium. Mijn zoon Jaron en vriendin Kiley waren zo enthousiast dat zij graag gastgezin wilde worden. Daardoor gingen wij weer op zoek naar nog een Australian Labradoodle.
Dit werd een mini met de naam Do. Bijnaam van Do is Dotje omdat het echt een Dotje is.

Wij zijn inmiddels zo enthousiast over de Doodles dat wij het avontuur aan gaan om er af en toe een nestje bij te fokken, natuurlijk in huiselijke sfeer. Ik heb in december 2021 mijn diploma Honden en Kattenbesluit gehaald wat verplicht is voordat men met honden en katten gaat fokken.

Zowel Jazz als Do hebben alle gezondheidstesten gehaald met goed resultaat behaald.

In maart 2022 viel mijn oog op Bayka. 

Bayka woont bij een lief gastgezin met lieve kinderen en katten. Hopelijk kan Bayka als ze volwassen is ook ingezet worden voor mijn fokprogramma.

In juni 2022 is Do bevallen van 3 prachtige pups.

Uit dit nest hebben wij  Bibi aangehouden. Bibi woont bij een prachtig jong gastgezin in Beek. Hopelijk groeit ze uit tot een gezond, lief en aanhankelijke  Voor de toekomst wil ik haar graag aan mijn fokprogramma toevoegen indien ze alle keuringen doorstaat.

Inmiddels is er uitbreiding gekomen van Boris. Boris heb ik samen met Luckydoodles in bezit. Boris woont bij een lief gastgezin in Dieren. Daar mag hij eerst lekker gaan uitgroeien tot een mooie prachtige en gezonde bink.